MODUL: Cukrářské a pekárenské výrobky

Kalkulace-normování, cenotvorba výrobků, výnosy výrobků a skladové hospodářství.

Na vývoji a testování programu se podíleli odborníci s mnohaletou praxí v oboru stravovacích služeb zhruba 25 let. Autor programu je přesvědčen, že v současné době, při neustálých změnách nákupních cen a provozních nákladů – je program pro přesnost propočtů a výsledných informací nepostradatelným pomocníkem pro všechny stupně řízení ve stravovacích službách. Každý uživatel programu získá jistotu pro sebe, ale i pro kontrolní orgány, že kalkulace, ceny, pohyb surovin od nákupu po spotřebu a skladové hospodářství jsou bezchybně a přehledně zpracovány a dokladovány. Program plně zpracovává náročnou prvotně-operativní evidenci ve všech oblastech stravovacích služeb a to v komerční i rozpočtové oblasti, zpracovává potřebné informace o příjmech a spotřebě surovin pro jednoduché či podvojné účetnictví. 
Stručný popis funkcí:

  • Do programu lze vkládat vlastní kalkulace cukrářských a pekárenských výrobků. Neomezená kapacita vkládání receptur. Recepturu lze složit až s 5-ti jinými recepturami. (Složené kalkulace).
  • Program přednormovává a normuje výrobu cukrářských pekárenských (výrobků) – kalkulační list.
  • Program vypočítává náklad surovin receptury a prodejní ceny pro 3 různé cenové hladiny, včetně   
  • pevné prodejní ceny.
  • Program neustále reaguje na změny nákupních cen, při nové ceně suroviny propočte všechny 
  • vložené kalkulace aritmetickým váženým průměrem.
  • Program vypočte z každé kalkulace výnos výrobku (marži výrobku). U každé kalkulace vypočte až 4 
  • prodejní a výnosové ceny.
  • Program vypočítává u každého výrobku: (kalorie, živočišné bílkoviny, rostlinné bílkoviny, tuky, nasycené mastné kyseliny, sacharidy, cukry, sůl, vitamin C), a u každé kalkulace vykazuje alergeny a výživnou hodnotu výrobku. Vypočítává váhu výrobků.
  • Program vypočítává DPH při vstupu a DPH při výstupu a stanoví prodejní cenu výrobku.
  • Program vede suroviny ve skladech v množství a korunách.
  • Program odepisuje suroviny ze skladů dle počtu prodaných výrobků a nově vypočítává konečné zásoby ve skladech. Neustále ukazuje aktuální stav příjmu, spotřebu a konečnou zásobu surovin.
  • Program vyhotovuje příjemky a převodky zboží. Vyhotovuje expediční listy hotových výrobků.
  • Program přednormovává výrobu (normovací plachta).
  • Program inventuruje zásoby surovin skladů a středisek v sortimentu, množství a Kč. Program vypočte rozdíly surovin mezi účetním a fyzickým stavem surovin včetně plusových a minusových rozdílů.
  • Program eviduje dodavatele zboží.
  • Tiskne souhrn příjemek
  • V programu je vložen obrázkový manuál a ceník surovin, který obsahuje cca 600 položek surovin.

     

Stáhněte si podrobnosti v
pdf souboru

Proč si vybrat Gamiresso do vašeho provozu?

  • Více než 25 let vývoje, obor známe dokonale
  • Neustálá aktualizace
  • Technická podpora k systému
  • Osvědčený restaurační systém, který využívá již více než 100 restauračních zařízení

Více informací
o Gamiresso

Chcete více informací?

Vyplňte kontaktní formulář a nebo volejte na telefonní číslo 602 764 436 či pište na email olecky@gamiresso.cz. Na základě uvedených údajů Vás budeme zpětně kontaktovat.